logo
FavoritterFavoritter

Hygiejnesko

70 resultat

Du har kigget på 24 af 70 produkter

I sundhedssektoren er der et sterilt miljø for at forhindre spredning af bakterier. Derfor er hygiejnesko et perfekt alternativ til sygeplejesko. Hygiejnesko er fremstillet af materialer, der tåler maskinvask op til varierende grader eller kun har brug for sæbe og vand, hvilket gør skoene nemme at håndtere og holde rene.

Hygiejnesko er det perfekte valg til sundhedspersonale

Hvis du arbejder som sygeplejerske, læge eller har et lignende arbejde, har du brug for, at dine arbejdssko er slidstærke, holdbare og giver dine fødder maksimal komfort, så du kan arbejde på lange vagter uden at skulle skifte arbejdssko. Dette krav er opfyldt, hvis du vælger en hygiejnesko. Hygiejnesko besidder egenskaber, der kombinerer tekniske og terapeutiske funktioner, der giver afslapning for musklerne i dine ben og holder dine fødder friske hele dagen. Sygeplejeskoene har også en rummelig pasform, sidder let på foden, er skridsikre og vandafvisende. Takket være ventilationshullerne i hygiejneskoene har de en høj åndbarhed. Color4care tilbyder hygiejnesko til sundhedssektoren, der opfylder hygiejnekravene uden at gå på kompromis med komfort eller udseende.

Find din yndlingsfarve blandt Color4care's hygiejnesko med den helt rigtige funktion

Color4care’s udvalg af hygiejnesko er velegnet til både arbejde og fritid. I sortimentet finder du en blanding af forskellige hygiejnesko i farverige, behagelige toner, der er sjove for dig at bruge som arbejdssko. Mange af Color4care’s hygiejnesko har justerbare hælstropper, og nogle har også aftagelige indlægssåler, hvis du for eksempel har brug for en komfortsål. I vores sortiment finder du også de klassiske sandaler fra Crocs, antistatiske og ESD-godkendte sygeplejesko, som modvirker statisk elektricitet ved at give dig jordforbindelse, der leder den statiske elektricitet væk fra din krop, så du undgår at overføre elektriciteten til de materialer eller ting, du bruger. Color4care tilbyder også autoklaverbare hygiejnesko i skønne, flotte farver af højeste kvalitet. At finde hygiejnesko til plejesektoren, der også sætter kolorit på, er dybest set umuligt, men ikke hos os! Vælg derfor et par af Color4care’s hygiejnesko til sundhedssektoren - så er du sikret høj kvalitet og komfort igennem hele arbejdsdagen.