logo
FavoritterFavoritter

Almedahls

Lange og intensive arbejdsdage i sundhedssektoren kræver slidstærkt og funktionelt arbejdstøj, der kan modstå daglig slitage og sidder behageligt på kroppen. Hyppig brug af forskellige instrumenter og redskaber kræver også praktiske detaljer som f.eks. rummelige lommer.

Arbejdstøj kendetegnet af kvalitet og komfort fra Almedahls

Lange og intensive arbejdsdage i sundhedssektoren kræver slidstærkt og funktionelt arbejdstøj, der kan modstå daglig slitage og sidder behageligt på kroppen. Hyppig brug af forskellige instrumenter og redskaber stiller også krav til praktiske detaljer som f.eks. rummelige lommer. Fra den erfarne producent Almedahls tilbyder vi komfortabelt og funktionelt arbejdstøj af høj kvalitet til sundhedspersonale med detaljer og funktioner, der gør det daglige sundhedsarbejde lettere. Almedahls har været en driftig aktør i tekstilindustrien siden midten af det 20. århundrede og er aktiv i udviklingen af produkter, som kan matche fremtidens behov. Almedahls arbejdstøj er altid testet ud fra høje standarder for holdbarhed, komfort og funktion, så du som sundhedspersonale kan føle dig tilpas på hektiske vagter. Arbejdsstøjet er også skabt i et stilfuldt og moderne design, der imødekommer de stadig mere udbredte krav om mere stilbevidst arbejdstøj.

Almedahls miljø- og bæredygtighedsarbejde

Almedahls mangeårige erfaring har resulteret i en serie af arbejdstøj til sundhedspersonale, hvor hvert stykke tøj er produceret på en human måde med stor hensyntagen til miljøet. Almedahls producerer blandt andet arbejdstøj i materialet Tencel, som er et miljømæssigt bedre materiale skabt af cellulosefibre fra hurtigtvoksende træsorter som eukalyptus og bøg. De sikrer også, at leverandører og underleverandører tager hensyn til miljø- og arbejdstagerrettigheder i deres produktion. Almedahls er medlem af Amfori BSCI, som er et europæisk samarbejdsinitiativ for virksomheder, der ønsker at forbedre arbejdsforholdene i den globale forsyningskæde. Almedahls arbejdstøj er certificeret i henhold til ÖKO-TEX 100, en certificering, der sikrer, at tekstiler ikke indeholder farlige stoffer og ÖKO-TEX Made in green, som er en certificering, der sikrer, at varerne er produceret på en miljøvenlig og socialt ansvarlig måde. Almedahls er også certificeret i henhold til kvalitetsstyringssystemet ISO 9001 og miljøledelsessystemet ISO 14001.

176 resultat

Du har kigget på 24 af 176 produkter