✔ Hurtig levering
✔ 30 dages åbent køb
✔ Køb nu, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
Nyhed fra Color4care
Erhvervskonto

Erhvervskonto - et loyalitetsprogram

For Color4care er det vigtigt at opbygge langsigtede relationer med vores kunder, og derfor kan vi nu tilbyde en ny, fordelagtig service: loyalitetsprogrammet Erhvervskonto. En gratis erhvervskonto gør det nemmere og mere bekvemt for både store og små virksomheder at handle hos os. 

Med en erhvervskonto hos Color4care får du: 

  • Bedre standardpriser på hele sortimentet*. 

  • Mængderabat baseret på ordreværdi*. 

  • Nem ordreafgivelse 

  • Bedre kontrol og overblik over dine indkøb - du vælger, hvem der har adgang til din erhvervskonto, og som kan købe produkter til din virksomhed 

*Jo mere du køber, jo bedre priser og rabatter får din virksomhed gennem vores forskellige fordelspakker. Dette gælder både standardpriser og mængderabatter.

Fordelspakke

Når du opretter en erhvervskonto hos Color4care, får du priser og rabatter i henhold til trinene i vores fordelspakker. Den fordelspakke, der er tilgængelig for dig, er baseret på din ordreværdi over en rullende 12-måneders periode. 

  1. Fordelspakken BAS

  2. Fordelspakken PLUS

  3. Fordelspakken PREMIUM

Opret en gratis erhvervskonto

Du er velkommen til at oprette en gratis erhvervskonto hos Color4care! Din konto vil blive aktiveret inden for 24 timer på hverdage - hvis du ønsker at handle og nyde godt af fordelene umiddelbart efter, du har registreret dig, kontakt da vores kundeservicecenter. 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at oprette en erhvervskonto, er du meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservicemedarbejdere på telefon 89 88 66 29 og via e-mail på support@color4care.dk.